Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

AGM acku 100Ah, förmånligt, gratis frakt till en stad nära dig

169 €
12V, 100 Ah AGM acku kostar169 €.
Nipress NSAP 12-100 NS accelerate

OBS! Bara några tiotal 100Ah ackun kvar av årets leverans!
Hälften är redan sålda i slutet av maj.

12V, 150 Ah kostar 289 €.

De kan hämtas från oss, eller så kan vi ordna leverans till Vasa, Karleby, Rovaniemi, Helsingfors, Åbo, Uleåborg, Villmanstrand och många andra större orter i landet. Hör efter om du vill ha dem skickade så man kan hämta dem från närmaste ställe dit vi levererar. Nu gratis leverans till närmaste av dessa ställen så länge importören har av dem i lager!

2 års garanti

Laddas fulla före användning.
Max laddningsström 30A

Läs mera i tekniska data på hemsidan.

AGM ackun är speciellt lämpliga för elsystem vid sommarstugor. De tål fler djupa urladdningar än blybatterier. De fryser inte på vintern även om de inte är helt fulladdade. Självurladdningen under vintern är en bråkdel av blybatteriernas.
Annonsör: MG Engineering / Mika Granbacka Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: http://www.mg-engineering.fi
 Annonsörens alla annonser (15)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.