Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Annonsen har utgått!

Solf folkdräkt

250 €
Säljer en mycket litet använd folkdräkt från Solf, den röda varianten. Dräkten saknar storlek, men tippar att den motsvarar storlek 36-38. Tyget i kjolen har smala ränder i svart och gult på röd botten. Västen är röd och knäppt med fyra par knappar i spegelglas, i ryggen sidsömmar med var sin knapp, så kort att blusen syns. Förklädet har ränder i svart och gult på röd botten, något smalare än kjolens randning med vävda förklädsband.
Den vita skjortan är 59 cm lång, mätt från axel till fåll. Skjortan är broderad i röda kråksparkstygn. Ärmen mäter 58 cm från mitten av axeln till ärmöppningen + uppvikt manschett. Västen är 40 cm lång från axeln till nedre kanten. Åtta stycken åttakantiga spegelknappar. Kjolen är 85 cm lång med en 3,5 cms fåll. Linningen är 80 cm runt om, med utrymme för utsläpp ca 4 cm. Förklädet är 36 cm brett vid linningen och 74 cm nertill vid fållen. Fållen är 7 cm bred. Långa vävda band vid linningen med tofsar. Alla foton är tagna med mobilen och färgerna kommer därför inte riktigt till sin rätt. Alla röda färger har en jämn, varm ton. Dräkten kan fås mellan Korsnäs och Vasa samt de delar av Korsholm som ligger nära Vasa. Ring eller sänd gärna meddelande om du är intresserad!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Kläder & skor Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.