Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Hus

78 000 €
Säljes hus i Helsingby, byggt 1963, ca 100 m2 bostadsyta med bastu-utrymmena inkluderade. Separat bilgarage. Öppen planlösning i kök och vardagsrum, går att skapa ett rum till om man delar upp vardagsrummet med en mellanvägg. Renovera enligt egna behov. Det tar 10 min med bil till Vasa centrum och 6 min till Vaasa Airport Park. Till Nordic Logistic Center är det knappa 4 km och när det området byggs med ny industri och när den eventuella gigabatterifabriken kommer så blir bostäderna i området ännu mera eftertraktade. Genast ledigt.

Mera info samt förmedlarens kontaktuppgifter: https://www.etuovi.com/kohde/h44896?sc=M1282323658&pos=1
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.