Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Egnahemshus/sommarbostad Lotsvägen 2 Södra Vallgrund Korsholm Säljes eller uthyres

78 000 €
Huset är byggt år 1998 Wallvik träelement och består av 2 rum + kök, klädrum och biltak. Bostadsytan är ca 55,5 m² och totala våningsytan är ca 65 m². Därtill finns biltak med plats för 1 bil 25 m². Intill huset ligger en bastubyggnad med gästrum/vävstuga. Byggnaden som är från tidigt 60-tal har använts endast sommartid.
Även för uthyrning omöblerad: 480€/mån +el och vatten
Rumsfördelning: 1 sovrum + vardagsrum i anslutning till kök + wc/bdr +klädrum


Huset har el-anslutning, kommunalt vatten- och 3 avloppsbrunnar med infiltrerigsbädd. Uppvärmning fungerar med direktel och centralt placerad Tulikivi-spis som ger låg elräkning.
Centraldammsugare. TV-antenn. Ytterväggarna har trä lockpanel och taket är av plåt.Dokumenterad kondiionsgranskning hösten 2018
Öppen tomt.

Huset finns ca 1km från Södra Vallgrund Handelslag, 2km från båthamn och 2 simstränder

Avståndet till centrum i Vasa är 33 km. Till skola och daghem är det ca 3 km. Arealen på tomten är 2580 m². Tomten är egen.

Fastighet: Doktar 8:92 487
050 5240510 Kristian eller 050 3433317 Olav
Annonsör: Kristian/OlavTallgård Plats: 65930 Södra Vallgrund  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.