Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Husqvarna LT 100 gräsklippare

550 €
Som ny! Denna lilla, men viga traktorklippare lämpar sig såväl för större gräsmattor som för mindre där vighet är ett krav.
Har stått oanvänd i några år och under tak, därav det sällsynt goda skicket. Har fixat de småsaker som tidens tand oberoende har givit upphov till. Har slipat och målat klippaggregatet, likaså fälgarna. Har även vässat knivarna, bytt motorolja och tändstift, och rengjort förgasaren. Det ena framhjulet börjar dock ha sett sina bästa dagar, men håller luft ännu.
Under huven spinner en 10-hästars Briggs & Stratton-motor, en av de bästa motorerna på marknaden. Maskinen har 4 växlar plus back. Klippbredden på 96 cm möjliggör klippning på krävande gräsmattor. Ett bra val för en tomtägare med lättstörda grannar, när den lilla motorn inte ger ifrån sig onödigt buller.
Slitstark, hållbar och vig är egenskaper som denna Husqvarna skiljer sig med från dagens vanligt förekommande kinesiska hantverk.
Märke: Husqvarna Modell: LT 100
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: FORDON Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.