Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Elstängsel för hästar, kor och får

Vi är distributör och återförsäljare av Gallagher elstängsel i Finland. Gallagher är världens största kvalitetsmärke inom elstängsel och erbjuder förstklassiga produkter till ett bra pris/kvalitetsförhållande.

Letar du efter ett säkert och hållbart permanent elstängsel? Den nya stängselstolpen isolerad line post är perfekt för halvpermanenta och permanenta inhägnader. Kombinera Line Post med band eller tråd för att enkelt bygga ditt eget moderna och hållbara stängsel som kommer att hålla upp till 25 år.

Med de nya Gallagher Special Edition elstängselaggregat får du Gallagher-kvalitet till det bästa priset. Om du inte har tillgång till ett vägguttag nära din betesmark, är Gallagher solpanelsaggregat med inbyggt batteri den perfekta lösningen.

Vi har också allt du behöver för mobila och flyttbara stängsel.

För prisuppgifter och övrig info, kontakta oss direkt.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: LANT & SKOGSBRUK Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/se/elstangsel.html
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.