Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Trådtissar, Äkta silverhantverk Silverbröst

Jag har funderat på prissättningen och även fått frågan om går någonting av det till cancerforskningen?.
Såhär är det. Cancerforskningen ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag stirrat denna avskyvärda sjukdom djupt i vitögat själv, även om det inte var just i min egen kropp. Jag bidrar själv privat mycket på grund av detta.

Att välja att tillverka och sälja med delar av - försäljningen - omsättningen - vinsten och hur stor blir den då?.. till forskning är en tanke man kan fundera över, men jag har valt att göra såhär:

Priset på dessa smycken är satt så lågt att man kan om man så önskar välja vilken cancer/forskning man vill själv bidra med en valfri slant till.♥ Krigare har ärr - priset har jag vi valt att sätta till 399:- och på Trådtissarna 199:- och givetvis är allt hantverk och delar i äkta 925 sterlingsilver. Silverkedjor finns fr 80:-
Frakt som brev från Sverige 59:-
Hantverk innebär att varje smycke är tillverkat för hand, och små skillnader kan förekomma.
Annonsör: Älskade Barn Plats: 66301 Jurva  Visa på karta
kategori: Klockor & Smycken Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.