Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

Johdintissit - Trådtissar

Äkta silverhantverk. Det går fint att önska egen form förstås! Jag tillverkar på beställning.
Priset på dessa smycken och vår arbetstid är satt så lågt att man kan om man så önskar välja vilken cancer/forskning man vill själv bidra med en valfri slant till.♥
Trådtissarna ca 30mm breda valde vi att prissätta till 199:- Krigare har Ärr 37mm bred 399:-
och givetvis är allt vårt hantverk och delar i äkta 925 sterlingsilver.
1.5mm Ärtkedja 45cm 140:-
Frakt från Sverige 59:-

Såhär är det. Cancerforskningen ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag stirrat denna avskyvärda sjukdom djupt i vitögat själv, även om det inte var just i min egen kropp. Jag bidrar själv privat mycket på grund av detta.

Att välja att tillverka och sälja med delar av - försäljningen - omsättningen - vinsten och hur stor blir den då?.. till forskning är en tanke man kan fundera över, men jag har valt att göra såhär:

Priset på dessa smycken och vår arbetstid är satt så lågt att man kan om man så önskar välja vilken cancer/forskning man vill själv bidra med en valfri slant till.♥ Allt vårt hantverk och delar i äkta 925 sterlingsilver.
Hantverk innebär att varje smycke är tillverkat för hand, och små skillnader kan förekomma. Man kan såklart önska egen form!

Beställ på info@alskadebarn.se
Annonsör: Älskade Barn Plats: 11600   Visa på karta
kategori: Klockor & Smycken Typ: Säljes
 
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.