Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa online annonser till våra besökare.
Vänligen överväga att stödja oss genom att inaktivera din annonsblockerare på Findit.fi.
Läs mera hur du inaktiverar Adblock på Findit.fi

SÅLD!

Grundrenoverat litet nätt hus 2r+k i Kållby

525 €
Stockhus som nyligen genomgått grundrenovering och är genast inflyttningsklart. Huset som är litet består av vardagsrum, sovrum, kök, badrum och kvist samt oinredd vind. Huset står på en hög sluttningstomt. Allting är nytt invändigt fram till stockväggen, som har tilläggsisolerats. Som isolering valdes ekovilla för att huset fortsättningsvis ska kunna andas och invånarna må bra. Dessutom installerades ventilation med värmeåtervinning för att ombesörja god inomhusluft. Även luftkonditionering, alltså en luftvärmepump. Fönstren har bytts mot 4-glasfönster som har väldigt lågt U-värde och är av modell immfria. Badrummet har kakel och klinkers, resten av huset Tarkett golvmatta och väggarna har skivats och endera målats eller tapetserats i ljusa moderna färger. Köket är helt nytt med keramisk spis och varmluftsugn. All el inklusive elcentral är helt nytt och modernt. Antalet eluttag borde vara tillräckligt - 9 st i köket, 4 st i sovrummet, 12 st i vardagsrummet, 2 st i kvisten. All VVS är helt nytt ända ner till marken. Som sagt, allt har byggts nytt invändigt. Två kaminer finns om man tycker om att elda men det behövs knappast för värmens skull eftersom fönstren är marknadens varmaste och tilläggsisolering har gjorts. Taket är målat och sen bilderna togs har ytterligare fasaden målats och dräneringsarbete utförts.
Huset ligger bredvid Heimbacka skola så lekplats och ishockeyrink finns nära. Esse å rinner 100 meter bort om man vill ta sig ett dopp på sommaren. Eller på vintern?
Allt är renoverat med högklassigt material, så jag behöver väl inte påpeka att hyresgästen bör vara skötsam och ta väl hand om huset.
Hyra endast 525e/mån plus normala boendekostnader vatten och el enligt förbrukning.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.