Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Goodnature A24 automatisk fälla för bekämpning av råttor och möss

135 €
Goodnature kolsyrefällor är ett nytt och miljövänligt sätt att hålla råttor och möss borta från parker, lagerutrymmen, utomhusmiljöer kring fastigheter, tomter eller i källare, garage och vindsutrymmen. Produkten är utvecklad för långvarigt utomhusbruk.

Kolsyrefällan är lätt att montera och dödar därefter råttor enkelt och humant, upp till 24 gånger per byte av CO2-patron. Efter att mekanismen utlösts och dödat bytet apterar fällan sig själv igen och är redo för ny fångst.

A24 systemet innehåller utöver fällan:

- Indikationsbete som placeras ut och visar den idealiska platsen för fällan oftast inte där du ser mest råttor eller möss.
- Digital fångsträknare som underlättar att se när det är dags för byte av CO2-patron.
- CO2-patroner 2st.
- Automatisk betesbehållare innehållande ett effektivt chokladbaserat bete med lång hållbarhet.

Klicka på länken för mer information om hur fällan fungerar.
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Säljes
Mera info: https://www.rotanloukku.fi/
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.