Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

OSTAN Marimekon tyylin 1970-90 lukujen malliston sukkia

Ostan keräilymielessä-värimalliksi mm. Marimekon/Suomen Trikoon ym 1970-1980-1990 luvun tyylisiä ja mallistossa olleita kuvissa olevien mallien mukaisia ribbineuloksen neulos oikein-nurin-oikein-nurin... nilkkasukkia ja polvisukkia. Myös rikkinäiset kelpaavat ja myös useampi pari samaa väriä kelpaa, kaikki huomioidaan. Koska sukat tulevat keräily- ja värimalleiksi, kaikki koot ovat OK. Laita minulle mailina tekstiiliostot@gmail.com tai puhelimitse tekstiviestinä valokuvat ja tiedot mitä voisit myydä. Keskimäärin maksan nilkkasukista 10-20 euroa/pari, polvisukista 20-30 euroa/pari. Lisäksi maksan lähetyskulusi. Asun Ruotsissa mutta lähetykset Suomeen. JOS SINULTA LÖYTYY TÄLLAISIA - NIIN TARJOA TAI JOS TIEDÄT JOLLAKIN MUULLA NÄITÄ OLEVAN - NIIN VINKKAA !
Annonsör: Tekstiiliostot Plats: 00100 Helsingfors  Visa på karta
kategori: Kläder & skor Typ: Köpes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.