Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Egnahemshus i Lålby, Lappfjärd

120 000 €
Hus i Lålby, Lappfjärd till salu. Beläget på ett idylliskt, naturnära och lungt område. Passar ypperligt för en barnfamilj. ca. 3km till Lappfjärds centrum och ca .5km till Kristinestads centrum.

Huset byggdes och blev inflyttningsklart i juni 2000. Huset har en total våningsyta på 198m2 varav 130 m2 är bostadsyta. I anslutning till huset finns biltak med plats för en bil och ett varmt garage. Huset innehåller inga bärande väggar vilket innebär att rumsindelningen enkelt kan ändras, också bostadsytan. 2 sovrum, gästwc, stor klädkammare, klädvårdsrum, badrum och bastu, med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I köket finns en vedeldad bakugn som man även kan tilläggsvärma huset med och bredvis finns även en vedspis. Huset har maskinell ventilation. Vattenburen golvvärme finns och alla rum har ett eget termostat. Värmefönster. På vinden finns förvaringsutrymme. Yttertaket är bytt 2016 till plåt i förebyggande syfte. Till huset är fiber anslutet. Leacomatic vattenvakt är installerad i vattensystemet. Ytterväggarna är utifrån byggt med 100mm uretan, 50 mm bergull. Alla väggar har först spånskiva och sedan gips vilket innebär att det är lätt att hänga upp även tyngre saker på väggarna. Som värmesystem finns många möjligheter att använda sig av. En 1000l vattencistern finns i pannrummet som kan värmas med el, ved, flis/stokeri eller solpanel. Solpanelen är 9 m2 och svänger automatiskt med solen. På gården finns ett oisolerat uthus 10 x 6 meter plus en liten utbyggnad för flislager. Gården har en stilig och välskött trädgård som är utförligt planerad. Äppelträd och bärbuske finns. Trädgården blommar från tidig vår till sen höst, är lättskött. Uppfarten är asfalterad. Tomten är 3390m2.

Ring om det intresserar! Både finska och svenska.
Mera bilder finns på min facebookprofil, Maja Viitanen.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.