Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Ljus studio lägenhet i Vasa central

122 000 €
Trevlig studio lägenhet med ett utmärkt läge, ett stenkast från Vasa central. Lugn bostadsmiljö i en bra bostadsaktiebolag nära havet. ören är gjord, fönsterrenovering 2015-2016 och andra. Bodstadsaktiebolaget har bra hyrinkomst. Kvadraterna i lägenheten har använts mycket effektivt, inklusive ett separat kök. Lägenheten är väl lämpad för första bostad. Lägenheten är ett bra val för investeraren på grund av billig bolagsvederlag. Det finns en parkeringsplats, ett takskydd och cykelställ på en lugn innergård. Det finns också ett tvättstuga, bastu, källare och vindskammare.

Avstånd:
Torg- 500m
Havsstrand - 150m
Universitet - 1,5 km
Järnvägsstation - 850m

Hyra: 500-550€
Bolagsvederlag: 180€
Försäljningspris: 117 416€
Skuldfritt pris: 122 000€

Bok tid för visning. Veckoslut och vardagar passar.

Kontakta och anbud:
Jussi Nisonen
+358 504683736
jussi.nisonen@outlook.com
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.