Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Brio Happy kombivagn

300 €
Säljes en Brio Happy kombivagn med tillhörande bilbabyskydd och bas med isofixfäste. Babyskyddet är kompatibelt med vagnen så du kan lyfta babyn ur bilen till vagnschassit utan att behöva byta sittdel. Till babyskyddet kommer med en liten insats som används för en nyfödd baby.

Vagnen är köpt ny och ibruktagen våren 2016 och är använd av ett barn. Liggdelen och alla tillbehör till den har alltid förvarats inomhus medan vagnschassit har varit utomhus, under tak. Liggdelen har bottenplatta och stabila sidor, som kan tas bort om en vill ha en mjuk sovpåse. Vagnen kan även användas som sittvagn och med följer en värmepåse som skyddar benen. På köpet följer också två myggnät samt regnhölje. Vagnen har lufthjul och har fungerat utan problem och handtaget kan justeras för lämplig höjd.

Ta gärna kontakt för fler bilder och uppgifter.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.