Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Sommarridläger tonåringar

280 €
Stall Falisa är ett litet privat stall för hästars och människors välbefinnande. Hästarna är mycket trygga i både hantering och i terräng. Då hästarna är få till antalet är också lägergrupperna små och stämningen familjär.

Det genomgående temat på våra sommarläger är ”hästen som vän”. Vi har roligt tillsammans med hästarna, men aldrig på deras bekostnad.

Förutom hästskötsel, hästhantering och ridning fokuserar vi mycket på hurudant djur hästen är, hur den lär sig, och vad den behöver för att må bra. Målsättningen är att både människor och djur ska ha roligt, och njuta av avslappnade och roliga sommardagar tillsammans.
Vi tävlar inte.

Vi testar bl.a. också på beridet bågskytte, frihetsdressyr, akademisk ridkonst, körning med häst och kärra, eller har hovskola, om intresse finns.

Vi har tre platser lediga på lägret för 13-15 åringar den 28.6-30.6. Alla andra läger är fullsatta.

Anmälan till lägret senast 20.6.2019 via Stall Falisas hemsida.
Annonsör: Team Falisa Plats: 66640 Maxmo  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Mera info: http://www.stallfalisa.fi/aktuellt/sommarlager-for-barn
 Annonsörens alla annonser (3)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.