Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Brother MFC 9120CN färg multifunktion skrivare inkl. nya oöppnade färgpatroner

279 €
Snabb och kompakt färg LED-multifunktionsmaskin med fax och trådbunden nätverksanslutning. Brother MFC-9120CN är den professionella allt-i-ett färg LED-maskinen med skrivare, kopiator, skanner och fax som erbjuder många kostnadsbesparande och affärsvänliga funktioner.

Denna kompakta allt-i-ett färg LED-maskinen erbjuder utskriftshastigheter på upp till 16 sidor per minut i svartvitt och färg och ger snabba resultat.

Den tillåter dig att på ett enkelt sätt ansluta maskinen till ditt existerande trådbundna nätverk för att kunna dela den säkert runt på kontoret och förbättra ditt arbetsflöde.

Du kan spara på kostnader varje dag genom att använda smarta funktioner såsom N-på-1 utskrift, tonersparläge, Internet fax och separata trumenhets- och tonerlösningar - allt för att praktiskt kunna byta ut förbrukning och för mindre spill.

Med kostnadsfri återvinning av tonerkassetter och trumenhet och miljömärkning som Blå Ängeln och Energy Star-certifierad energieffektivitet kan du lita på att den här nätverksskrivaren har minimal påverkan på miljön - och på din budget

Egenskaper

Upp till 16 sid/min i mono
Upp till 16 sid/min i färg
Upp till 600 x 2 400 dpi i upplösning vid utskrift
10/100Base-TX

Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Datorer & tillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.