Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fågelskrämma flygande drake med spö och jordspett

Effektiv fågelskrämma som består av drake med 7m långt teleskopspö och jordspett för fastsättning i mark. Draken sitter fast med en 6 m lina uppe på spöt och simulerar en rovfågel som flyger runt. Draken flyger upp till 13 meter högt, cirkulerar och dyker neråt. Den fungerar bäst med lite vind men skrämmer även fåglar i helt slakt tillstånd, dvs. när det inte blåser någonting.

Fungerar perfekt för att skrämma sparvar, kråkor, kajor, duvor, fiskmåsar, änder, gäss, svanar m.m.

Användningsområden: parkeringshus, fastigheter, hangarer, lador, uteserveringar, tak, åkrar, altaner, småbåtshamnar, trädgårdar, jordgubbsland, pälsfarmer m.m.

Själva draken till den flygande fågelskrämman håller för vindhastigheter upp till 12 m/s. Spöet skall helst tas ner vid vindar över 12 m/s annars är det risk att draken blåser sönder.

Förväxla inte denna produkt med billigare kopior. Spöet är förstärkt, samt har en roterande topp. Draken har starka kolfiber pinnar och är försedd med vingspetsar som fladdrar i vinden och ger ifrån sig ljud.

Se video!
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: LANT & SKOGSBRUK Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/se/fagelskrammor/drake-med-7m-spo-och-jordspett.html
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.