Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Bostadshus kond.granskat och uthus i Bäckliden, Närpes

29 800 €
Bostadshuset är inflyttningsklart, delvis möblerat och har ny spis och ny tvättmaskin. Nedre våningen är ca 90 m2. Den övre våningen är en sk. ”kallvind” men det södra rummet är inrett och har värme. Huset har renoverats och finns på egen 3 400 m2 stor tomt. Bostaden har stadens vattenanslutning men eget avloppssystem. Bostadshuset försågs med nytt plåttak 2016 och med nya fönster 2018. Uppvärmning sker med vattenburen elvärme och braskamin. Ved finns för braskaminen. Centralantenn är färdigt ansluten. Bostadshuset har konditionsgranskats 15 juli 2019.
Uthuset har under senare tid delvis används som bilgarage, gårdsverkstad och vedlider. Bilgaraget har infart från uthusets norra gavel. Adress: Gottbölevägen 375
Avstånd: Närpes centrum 8,4 km, riksväg 8 - 0,5 km, TB Strandhovet 3,3 km, NTM 3,7 km
Närmare uppgifter ger Hans Göran Rosenlund, tfn 044-290 3823
Annonsör: Hans Göran Rosenlund Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.