Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Nikon D7000

250 €
Säljer min Nikon D7000 pga att den knappt används. Köpt för ca 6 år sedan. Originalpriset låg kring 1000-1100€ men säljer den nu för 250€. Trots att den är 6 år gammal har den inte används mycket och därför fungerar den helt normalt och som ny. Enda skavanken som finns är att plastdelen kring linsen är lös och är därför tejpad. Kameraväska medföljer och ett kamerastativ kan ytterligare köpas av mig för 15€ om man vill. Kameran passar perfekt för student/examens fotograferingar och det här är enligt mig den bästa kameran jag haft när det kommer till att ta närbilder tack vare den höga upplösningen.
Finns i Vasa.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Foto & Videokameror Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.