Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Ljus och stilig 3r+k+2wc+balk. 85m2 i Vasa centrum söker ny ägare

207 000 €
Välplanerat hem med grönska, hav och stadspuls utanför dörren söker ny ägare.
Välkommen till denna välplanerade trea med två sovrum, två toaletter och balkong med havsglimt. Närhet till strand, stadskärna och grönska gör läget perfekt för dig som vill bo centralt men ändå ha naturen och stranden nära.
Lägenheten är ljus och charmig, ligger på översta våningen i ett 6-vånings hus med balkong i västerläge och utsikt över södra stadsfjärden. I motsatt riktning en magnifik utsikt som sträcker sig så långt ögat når.
Det här stilrena hemmet på 85m2 är grundrenoverat 2013 med respekt för husets atmosfär. Materialvalen är neutrala och av hög kvalitet. I husbolaget är de flesta stora renoveringarna gjorda. Husbolaget är välskött och huset lugnt. Kanske är det du som njuter av kvällssolen här i sommar?
Läs mer om hemmet här: https://www.etuovi.com/kohde/k86628
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.