Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Släpvagn -13. I mycket gott skick. Billigt

4 700 €
Säljer nu min fin fina skåpvagn. Den har hängt efter mig sen 2013 då jag köpte den nytillverkad. Skåpet är uppbyggt av en stålram och inklädd i faner. Men efter att ha tröttnat på att byta ut silikontätningarna varje år så klädde vi in skåpet i en väldigt slitstark presenning. Nu håller den tett, och man behöver inte bekymra sig för dåliga silikonfogar. Finns luftspalter mellan presenning och skåp för att hålla eventuell kondens borta. Skåpet är även den ventilerad. Skåpet har även en lucka framtill går lätt att koppla loss presenningen för att öppna luckan. Vagnen är bromsad, så man får lasta den upp till 2100kg.
Vagnen är 5,35m lång och 2,05m bred. Skåpets innermått är 4m lång, 1,6m bred och 1,5m hög.
Medföljer ett reservdäck oanvänd, hänglås till skåpet, och ett släpvagnslås.

Ända problemet jag haft med denna vagn har varit silikonfogarna runt skåpet. Och det problemet löste vi. Annars har den rullat på utan problem och har gått igenom alla besiktningar utan anmärkningar. Så ifall du är i behov av en ordentlig vagn så kan det vara värt att komma och se på denna. Vagnen finns i Kvevlax. Ring eller maila för mer information!

Min nummer är +47 40552449, är bosatt i Norge, därav den norska nummern Befinner mig i trakten fram tills 14.7.19. Går också att ringa min svärfar som har vagnen i förvaring och har befogenhet att sälja den ifall jag själv inte är på plats. Hans nummer är nedanför. Priset går att diskutera vid snabb och smidiga affär, kan även tänka mig att ta något i byte eventuellt. Kom med förslag, eller bud! Maila gärna isf.
Årsmodell: 2013
Annonsör: Andreas Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: FORDON Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (5)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.