Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Mittelspitzvalpar söker lämpliga hem

Fina tysk spets, mittelspitz hanvalpar säljes till lämpliga hem. Valparna är registrerade och kontrollerade av veterinär u.a. Föräldrarna är meriterade och hälsokontrollerade u.a.
Rasen är medelstor, tålig och lättskött utan större jaktdrift eftersom ursprungsuppgiften är vakthundens. De är lättlärda, pigga och glada, passar till många former av hobby.
Vi söker hem som värderar hunden och ger den ett trevligt liv. Välkommen och bekanta dig med valparna och deras föräldrar till Solvargens kennel. Kanske din hund finns här!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.