Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

FRITIDSHUS FÖR ÅRET RUNT BRUK. ORAVAIS ÖURSTRANDEN 19

142 000 €
I Öurstranden i Oravais hittar du denna vackra plats med utsikt över havet. Stugans våningsyta är ca 80 m² och bostadsytan ca 70 m². Fritidshuset är vinterbonat och kan användas året om.

Från vardagsrummet, samt från verandan eller balkongen njuter du av en makalös havsutsikt. Solen kan du njuta av tills den sjunker ned i väster.

Nu har du möjlighet att förvärva ett litet hus med ett fantastiskt läge. Bättre utsikt kan du knappast få. Huset är ett 1 ½ plans hus om ca 80 kvadratmeter varav bostadsyta ca 70 m². Tak i plåt, treglasfönster bytta 1980, trästomme i dels stock och dels spirat virke. Uppvärmningen sker med direkt el eller ved. Ved kan eldas i en Högfors gjutjärnsspis och i en fungerande s.k. kakelugn och därtill en mindre spis i vardagsrummet. I det nyrenoverade badrummet finns det golvvärme.

Huset är utrustat med kommunalteknik så som el, vatten och kommunalt avlopp.
Möjlighet till fiberanslutning finns. Vatten för bevattning och biltvätt kan om man vill tas från egen brunn. Utanför huset går en asfalterad väg med gatubelysning. Vägen utanför huset slutar vid en återvändsgränd vilket gör att det är väldigt lite trafik.

Fritidshuset är byggt 1944 och har 3 rum + kök. I nedre våningen finns ett sovrum, vardagsrum, kök och bastu/badrum. Bastun är vedeldad.

På övre våningen finns ett stort rum med sovrum och utgång till balkong. Nära till strand samt nära till allmän simstrand och småbåtshamn.

Tomtstorleken är 700 m² och finns på generalplanerat område.

På tomten finns en skyddad innergård med trädgårdsanläggningar och ett lusthus. Där finns också en liten ekonomibyggnad på ca 15 m².

Det är nära till Oravais centrum med butiker och service.

Fastighet Grannebo 946-425-8-68. Adress Öurstranden 19.

Här är det bara att flytta in och njuta av sommaren och underbara dagar i solen!

Visning kan beställas via mail info@kff.fi eller ring 050-5575187.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.