Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Emmaljunga Mondial Duo Compi yhdistelmävaunut

290 €
Myydään hyväkuntoiset ja siistit, lähes uudenveroiset yhdistelmävaunut, jotka on säilytetty sisätiloissa. Meillä ei ole lemmikkejä eikä polteta. Vaunut on Emmaljunga Mondial Duo Compi Classic. Paketissa on: Vaununkoppa, ratasosa, runko-osa puhkeamattomill ecco pyörillä, sadesuoja, hyönteissuoja, 2xjalkapeitteet. Yhdistelmät on tummansiniset, joissa on valkoiset yksittäiskohdat. Vaunut on olleet käytössä vuoden ajana tammikuulta -16. Näissä vaunuissa on paljon hienoja toimintoja kuten kehtojalakset, thermobase-ilmastointi kopassa. Istuinosan voi irroittaa ja kääntää joko kasvot meno tai tulosuuntaan. Vaununkoppa on erinomaisen tilava, samoin ratasosa.Runko kulkee maastossa kuin maastossa. Kysy lisää, tule katsomaan ja ihastumaan
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.