Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

HokoEX 5kg för bekämpning av fluglarver

125 €
Flugor orsakar rejäla ekonomiska förluster. Arbete och bekämpningsmedel kostar, men flugornas skadeverkningar kostar mångfalt mer. En fungerande flugbekämpning ger bättre arbets- och boende miljö samt djur som mår bättre och därmed producerar mer, dvs. i dagens pressade ekonomiska verklighet har man inte råd att inte bekämpa flugorna.

Flugor har en enorm förmåga att föröka sig. På en säsong kan en fluga med hjälp av sina avkommor ge upphov till mer än 25 miljoner nya flugor. Bästa sättet att bekämpa flugor är att förhindra fluglarven att bli en fluga!

HokoEX tar död på fluglarverna

HokoEx är en larvicid med specifika och unika egenskaper utvecklade för bekämpning av fluglarver i gödsel och andra avelsplatser. HokoEX bekämpar långsiktigt och effektivt flugor genom att hindra fluglarvernas utveckling till färdiga flugor. Larverna dör inte direkt, men flugans livscykel avbryts. Att sätta ut HokoEX i boxarna, gödselgångarna och på gödselstacken är ett bra sätt för att effektivt och långsiktigt bekämpa flugor.

5 kg räcker för behandling av 200 kvadratmeter.

Köp direkt i vår webbutik genom att klicka på länken nedan. Leverans inom 2 vardagar.
Annonsör: Agrolink Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: LANT & SKOGSBRUK Typ: Säljes
Mera info: https://shop.agrolink.net/se/skadedjur/flugor/hokoex-5kg-for-bekampning-av-fluglarver.html
 Annonsörens alla annonser (10)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.