Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Havsnära tomt i Österhankmo

32 500 €
En drömtomt för den som vill bo på landet, men ändå ha närheten till stan 20-25min. El och vatten vid tomtgränsen. Byggrätt finns 200m2. Väg in till tomten byggd. Tomten ca 2500 m2 som är högt belägen i en sluttning mot väst, finns ovanför den allmänna simstranden i korsningen av Silldisvägen och Lekmosunds villaväg. Förfrågningar endast per telefon. Ring Kauppi: +358 50 308 1806
Annonsör: Solsidan Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.