Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

BONDSTUGA I HARJUX NYKARLEBY, HARJUXVÄGEN 350

35 000 €
Bondstuga på en idyllisk plats på en kulle i byn Harjux. På tomten som är 4850 m² finns även en bod och en ekonomibyggnad. Huset är byggt år 1849 och är i välbevarat skick. Varken vattenledning eller badrum har någonsin funnits i byggnaden. Byggnadsytan är 85 m² och huset har 2 våningar. 1-fas elanslutning finns. Byggnaden har kilstensgrund, väggarna är timrade av grovt virke ända upp till nocken. Vattentaket är av taktegel. Om man inreder övervåningen skulle våningsytan bli ca 150 m². På tomten finns och en stockbod som är från 1784 samt en ekonomibyggnad på 150 m² från 1920.

Vacker tomt på lugn plats. Ett unikt tillfälle för den som är intresserade av gamla byggnader.

Fastighet:Stenbäck 893-411-2-43. 4850 m². Möblerna på bilderna ingår inte.

Visning enligt överenskommelse.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Gårdar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.