Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Önskas hyra Hus eller lägenhet i Jakobstad

Sökes: Ett egnahemshus/lägenhet i två våningar, ca 80-100 kvm. Ett vänligt litet hus som välkomnar oss, en familj på 4 personer, med helst tre sovrum, bastu, gärna vedspis av något slag, och en solig gärna lummig och inhägnad liten trädgård där vi kan njuta av kommande somrar. Huset mår bra - inga fukt- eller mögelskador - och är fräscht. Finns kanske i Skata, Vestanpå, Skutnäs, Vattungen eller Gamla hamnområdet i Jakobstad. Det står där och väntar på att just vi ska fylla det med liv och glädje, pyssla om det och dela vårt liv tillsammans. Har du kanske ett hus som motsvarar vår dröm? Som är ledigt nu, till hösten, om ett halvt år eller ett år och kan tänkas kosta max 800-900€/mån? I så fall får du gärna höra av dig!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Önskas hyra
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.