Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

ENDAST 30tkm körd Toyota Yaris -07 ett verkligt FYND

6 390 €
Till salu finns nu ett verkligt fynd, en Toyota Yaris som ägts av en äldre dam från ny, vars ålder kom emot. Bilen är icke krockad och är i väldigt fint skick, känns som en ny bil i körningen, och inte bara i det, utan den doftar fortfarande ny innuti. Yarisen har dubbla däck och båda serierna är i mycket bra skick. Toyotan har givetvis fullständig servicebok samt den äldre damens egna anteckningar.

Vill du ha en bil som är pålitlig, billig att äga med väldigt låga kilometrar? Då är det denna. Bilen säljs inte för att den skulle ha något fel utan p.g.a större bil. Ny bil finns redan, så inga byten.

Mera bilder:
https://www.nettiauto.com/toyota/yaris/10512919
Motorolja och filter nyligen bytt, kräver inget annat än en ny lycklig ägare.


Välkommen på affär!

Palvelua myös suomeksi
Service also in english
Årsmodell: 2007 Km: 30600
Märke: Toyota Modell: Yaris
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Bilar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.