Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Segway Ninebot ES4 Sparkbräda/potkulauta/elspark

790 €
Säljer en ny Segway Ninebot ES4 elspark, - ES2 + extra batteri.
Sparkbrädan är endast uppackad och testad några kilometer, förpackningen finns kvar.
Får provköra ifall man vill.

Nypris 1089€

Bjud!

Upp till 45km Räckvidd
Toppfart 30Km/h
Max Effekt 800W
El sparkcykel Ninebot ES4 är en smidig och lättanvänd sparkcykel som kan fällas ihop på nolltid. Vilket gör den otroligt flexibel att ta med överallt.

Den nya Ninebot serien med el kickbike från Segway är en högkvalitets scooter bland de elektriska sparkcyklarna. De är tillverkade av en kraftig aluminiumkonstruktion, med massor av dolda funktioner och en unik design. Man skall njuta av att resa!

ES4 är uppbyggd på system med ett patenterat entrycks system för att fälla ihop scootern vilket gör att du fäller ihop den superenkelt och den tar minimalt med plats. Oavsett du skall hoppa på bussen eller tåget, eller varför inte få ned den i bagaget på bilen.

Batteri:
Ninebot ES4 har ett extra högkvalitativt litiumbatteri som möjliggör en räckvidd på upp till 45km.

Detta innebär att ES4 går dubbelt så långt som många andra Kickscooters på markanden. Den är även snabbare och starkare. Du slipper hjälpa till och sparka i uppförsbackar.

Regenererar ström Innebär att den laddar batteriet när du saktar ned eller kör i en nedförsbacke.

Komunikation/ App:
Du sköter kommunikationen med el scootern med en app i din mobil. Där kan du gör massor av inställningar. Kommunikationen sköts med bluetooth.

Chassi:
Utrustad med belysning fram och lyste bak, samt bromsljus för att de bakom skall se att du är på väg att stanna. Du kan ställa in om du vill ha belysning av eller på.

Stötdämparna både ram och bak gör din åkning betydligt skönare än andra el scooters.

http://www.segway.fi/ninebot-segway-sahkopotkulauta-es4/
Årsmodell: 2019 Km: 3
Märke: Segway Modell: ES4
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.