Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Finska stövarvalpar

600 €
En hane och en hona kvar av meriterade jaktsläkten. I både honans och hanens släktled är 25/30 förfäder jaktchampioner på hare plus ett antal utställningschampioner, de är ej släkt med varandra. Hanen har jagat mestadels räv och lodjur under sin uppväxt i brist på hare. Nu på senare tid har även han jagat hare med stor framgång. Hyndan har ett erkänt bra sök och tar upp var man än släpper henne, jagar lika bra på barmark som snö. Hon jagade även björn hösten 2018. Hon skäller ståndskall på mink och andra rovdjur, dock klövdjursren. Hon är dessutom otroligt snäll och tillgiven och följer gärna med husse vart vi än går. Valparna säljes veterinärgranskade,registrerade och chippade till seriösa jägare som kan ta sig an en ny hund och ge den tid och träning i minst 10år framöver. Valparna är nu fem veckor gamla och kommer att ha Kuusala som kennelnamn efter fadern. Moderns reg. nr: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI47727/14&R= Faderns reg. nr: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI12645/10&R=
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.