Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

SOMMARSTUGA I SÄRKIMO MAXMO, MULLOSHOLMSVÄGEN 113

230 000 €
Enastående tillfälle att få en fin sommarstuga på en mycket naturskön tomt med västerstrand och klippor. Så här fina tomter är nästan aldrig till salu. Fastigheten finns i Särkimo med fantastiskt läge och med havsutsikt ut över Pudimo fjärden.

Välplanerad sommarstuga med två sovrum, separat kök, stort vardagsrum och toalett. Stugan byggdes 1975 i en plan med en yta på ca 72 m². Därtill finns en separat bastu och bastukammare. Bastuns yta är 24 m².

Från köket och vardagsrummet kan man se ut över vattnet och på kvällarna kan man sitta på den stora verandan eller klipporna och njuta av kvällssolen.

Huset har eget el-system som fungerar med solpaneler och som tillhjälp finns en generator. Rinnande vatten fås till sommarstugan och bastun från egen borrad brunn. För toaletten finns ett slutet avloppssystem.

Stor tomt 4815 m². Strandlinje 100 meter.

Fastighet: Karlö 946-429-3-64
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.