Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

BLACK FRIDAY ERBJUDANDE Aqua Marina Breeze SUP

249 €
Aqua Marina Breeze SUPBRÄDA

Ett nytt parti till ännu förmånligare pris!!!! 249€

Stabil SUPBRÄDA för cruising på platt vatten och små vågor passar paddlare upp till 95kg. Lätt att transportera i den medföljande påsen samt lätt att stuva i bilen eller båten. Det optimala lufttrycket är upp till 1 bar 15 psi. Brädan är tillverkad av PVC med s.k. stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fyra fästpunkter för packning samt 3 fenor och dessutom ingår en högtryckspump med tryckmätare, väska,paddel samt reparationssats.


Mått


Längd: 300cm


Bredd: 75cm


Tjocklek: 10cm


Vikt : 7,8 kg
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Sport & Fritid Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/fi/aqua-marina-breeze-isup.html
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.