Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Stockhus i Oxkangar, Österövägen 606

155 000 €
Stockhus på 140m2 i idylliska och rofyllda Oxkangar! Här får du bo nära naturen och endast 1.5 kilometer till byns simstrand och var det även finns möjlighet att hyra båtplats. Huset består av 4 rum och stugkök, badrum, wc, kompost wc och bastu. Som uppvärmning används el samt en spis och en högfors vedspis som båda ger en trivsam värme under kalla vinterdagar och även en luftvärmepump som värmer skönt på vintern samt svalkar under heta sommardagar. På gården finns ett kall bilgarage på ca 60m2 samt ett stort växthus på 150m2, utöver detta finns även en jordkällare var man kan förvara allt gott man skördar under sommaren och sedan njuta av även vintertid. Låter detta som ett hus för er så tveka inte att ta kontakt så kan vi komma överens om en personlig visning när det passar just Er!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/osterovagen-606
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.