Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Egnahemshus Östervägen 8 i Oravais

105 000 €
Egnahemshus centralt i Oravais, 3 rum och kök, badrum, bastu, terrass 95m2. Huset är byggt 1980 och totalrenoverat 2016 med bl.a. nytt yttertak, fasaden målad, totalrenoverat invändigt och en stor terrass med söderläge har byggts till huset. Huset värms upp med en frånluftsvärmepump samt en spisinsats som ger en behaglig värme, även en luftvärmepump som värmer på vintern och svalkar skönt på sommaren finns i huset. På gården finns även ett biltak med plats för två bilar. Huset är centralt beläget, endast 500 meters promenadväg till Oravais centrum var all service finns, nära till skolor och daghem. Låter detta som ett hus för er så tveka inte utan ta kontakt så kommer vi överens om en visning när det passar er!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/ostervagen-8
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.