Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Parhuslägenhet Långkärrsvägen 2 Gerby, visning torsdag 11.7 kl.18.30

149 000 €
Fräsch och snygg parhus lägenhet i Gerby, 4-5 r och kök, bastu samt en stor terrass på bakgården. Denna bostad med lugnt och fridfullt läge passar utmärkt för en barnfamilj. Gårdens framsida är hela bolagets gemensamma område och där finns en sandlåda för barnen att leka i, på baksidan en skyddad bakgård där barnen kan springa och leka under varma sommardagar medan föräldrarna dricker kaffe på den stora och soliga terrassen. Inom 700 meter finns butik, hälsovårdsstation, daghem och skola, en lekpark och motionsspåret går endast ett stenkast från huset. Lägenheten är väl planerad med en öppen planlösning på nedre våningen och här finns också en spis att elda i under kalla vinter kvällar.På övre våningen finns två sovrum, det ena med ett takfönster var man kan ligga och beundra stjärnorna under vackra vinterkvällar eller kanske vakna till solens sken en ljuvlig sommar morgon. Huset har två wc, det ena med badkar där man kan ligga och njuta i skumbadet efter en stressig vecka. Låter detta som en lägenhet för just Er så kom ut på visningen på torsdag 11.7. Vi ses!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/langkarrsvagen-2-bst-1
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.