Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Egnahemshus i Vörå, björkvägen 7

167 000 €
En fantastisk möjlighet för dig som vill bo på landet och kanske ha något husdjur, t.ex. hästar men ändå ha nära till byns service. Egnahemshus 5 rum och kök, badrum med bubbelpool rikligt med uthus, stall för två hästar, ridplan, beteshagar och ett 3 väggars vindskydd var hästarna kan ta skydd från hårda vinda, regn eller starkt solsken.. En fantastisk trädgård med rikligt av bärbuskar, träd och blommor och som på gammaldags vis är omringad av uthus och bodar vilket ger bra skydd mot insyn samt ger en känsla av att man går in på en gård från gamla tider. Allt detta ligger endast ca 1 km från Vörås all service vilket gör denna gård utmärkt för en barnfamilj. Låter detta som något för er så ta kontakt så kommer vi överens om en personlig visning!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/bjorkvagen-7
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.