Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Egnahemshus Rauskvägen 20 Pensala

159 000 €
Ute på landsbygden där livet är som bäst finner ni detta toppmoderna Muuramehus. Huset som är färdigställt 2017 och i nyskick består av tre rum och kök, hjälpkök och bastu och till detta ännu en stor terrass var man kan sitta och njuta i solen och blicka ut över landskapet. Huset har mekanisk ventilation, golvvärme, varm ventilerad krypgrund och bergsvärme som uppvärmning. På gården finns förutom ett litet uthus också en tunnbastu till vilken du kommer direkt från den stora terrassen. Trädgården är vacker med bärbuskar, äppelträd och blommor samt stensatta gångar. Låter detta som ett hus för just Er, så tveka inte utan ta kontakt så kommer vi överens om en visning.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/rauskvagen-20
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.