Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Bondstuga i Vassor Brännbackvägen 129

55 000 €
På en högt belägen och solig tomt i natursköna Vassor 25 km från Vasa finner ni denna vackra bondstuga från 1860. Stugan är omgiven av en trädgård med buskar och träd samt betesmark passande för t.ex. hästar eller får. I uthuset finns hölada och ett äldre stall med boxplatser för 8 hästar. Stugan som är renoverad 1978 består på nedre våningen av 1 rum och stugkök samt badrum och på övre våningen finns 2 sovrum och ett stort rum som inte har varit i bruk och var dom vackra stockväggarna är synlig. Vill ni bo idylliskt på landet i en gammal vacker bondstuga så nu har ni chansen. Denna vackra stuga bara väntar på att nya ägare ska komma och ta hand om den och sätta sin egen prägel på den. Ta kontakt för en personlig visning!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Gårdar Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/brannbackvagen-129
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.