Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

1960 Gibson Melody Maker 3/4

1 820 €
tarjolle upea Gibsonin kulta-ajasta oleva 1960 Melody Maker. Todella mukava kitara kaikenpuolin. Vaikka 22 1/2 lyhyt skaalainen skitta niin tuntuu ja soundaa isolta kitaralta, vain 10 tuotannosta oli näitä 3/4 niin aika harvinainen peli kyseessä. On vaan todettava että vanha puu vaan soi ja soi, kaulan profiili on siro ja pyöreä. Helppo soittaa ja mukava kaula, nauhat uusittu alkuvuodesta ja säädöt viimeisen päälle, ei rähise ja intonaatio erittäin hyvä koko kaulan alueelta. Player grade kitara, muutama ruuvinreikä ja nitrossa hieno crackle, originaali ns. Wide Coil -mikrofoni, jota käytettiin vain ensimmäisissä 59 ja alkuvuoden 60 malleissa. Hyvin lähellä P90 saundia ja tehoa. Soitin on nauhoja ja virittimiä lukuunottamatta alkuperäinen. Mikki ja elektroniikka orkkis. Mikki on twanginen ja kirkas, aika kuuma kuitenkin niinkuin vahva P90, löytyy monipuoliset soundit, kitaran Volume asennossa 10 on vahvistimen ajaminen särölle helppoa eikä varmasti häpeä saundiltaan yhdenkään nykyisin tuotannossa olevan soittimen rinnalla. Brazilian rosewood otelauta ja Honduran mahogany body. Kysy lisää jos kiinnostaa!

Gibsonin mukana tulee alkuperäistä vastaava, saman aikakauden siisti, musta, nahkainen muotolaukku. Myös Gatorin kova salkku jos haluaa enemmän turvaa.

Vaihdossa ensisijaisesti Gibson tai Music Man, hyvä perinnehenkinen tyyliin Fano, Novo jotain muuta käy ehkä kans.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Musikinstrument Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.