Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

2st demo kajaker

Vi har nu 2st demo kajaker nu till ett förmånligare pris.

Mayak Rev 530 med rodder och skedda i färgen vit, denna kajak är snabb paddlad över vattnet. Du har bra plats för olika packningar för längre paddlings turer. Denna kajak är en av våra favoriter, mer info finner du om denna kajak på vår hemsida under havskajaker.
Normal pris: 1499€ nu för 1250€ kajaken är i toppen skick inga revor i botten.
http://jesajasport.eu/kajaker/kajaker/havskajaker/kajakki-rev530


World Of Kayak WK540 i vit och svart färg och utrustad med rodder. Söker du en stabil kajak som du kan njuta med, som du inte behöver vara rädd att falla i vattnet om inte balansen räcker till. Då rekommendera vi denna kajak för dig, den passar för personer som är i vikten 85kg - 110kg
Kajaken har lång vatten linje som gör den extrem snabb när du paddlar, du kan paddla snabbt eller bara njuta av din tur du väljer. Den har bra med plasts för packning för längre paddlings turer, mer info finner du om denna kajak på vår hemsida under havskajaker.
Pris: 1490€ nu för 1290€ kajaken är i toppen skick.
http://jesajasport.eu/kajaker/kajaker/havskajaker/wk-540

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
tel: 040-7529338
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Båtar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.