Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Annonsen har utgått!

Taylor akustisk gitarr

400 €
En taylor Big Baby till salu, taylor gör en av dom bästa gitarrerna i världen och denna är inget undantag, solid sitka spruce top, sapele plywood bak och sidor, neck sapele, fretboard ebony. Big Baby modellen är just den perfekta modellen för den som är nybörjare och vill ha något bekvämt, eller en erfaren spelare som tycker att fullstora dreadnoughts är för klumpiga. Gitarren har splitternya elixcir strängar på och jag servade den själv nyss, nacken är ny oljad. Med gitarren kommer några plektrum, rem och en gigbag.
Skicka för mer info! Svarar på sms och Email
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Musikinstrument Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.