Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Erbjudande Kanot Reveli

Erbjudande Kanot Reveli

Denna kanot är extremt stabil, den är extra förstärkt i botten så den håller för mer krävande paddling. Kanoten passar för paddling på alla våra finska vatten områden, den har bra glid och enkelt att paddla nerströms eller uppströms du väljer. Man kan även paddla tre vuxna på samma gång och varje paddlare har bra plats för benen, eller bara njuta av en paddlings tur på egen hand. Den passar perfekt för dags turer i skärgården eller för fiske eftersom den är stabil. Du kommer enkelt in eller ur kanoten och passar familjer med barn perfekt eftersom den har bra bär kapacitet och är riktigt stabil i vattnet. Längd: 465cm Bredd: 85cm Vikt: ca 35kg Totalvikt: 330kg Material: Glasfiber GFC

www.jesajasport.fi
tel: 040-7529338
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Båtar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.