Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Apple Watch Series 3, Nike+

228 €
Säljes som obehövlig, en Apple Watch smartklocka 42 mm. Den är mycket lite använd och i utmärkt skick, köpt i november 2017.
Perfekt sportklocka som har GPS, optisk pulsmätare och är vattentät. Som smartwatch tar den emot meddelanden och notiser i klockan, och ringer samtal när den är kopplad med bluetooth till en iPhone. Alla tillbehör, ett extra blått armband och originallåda medföljer.

Mer tekniska detaljer finns t.e.x här denna är svart, men har i övrigt samma egenskaper: https://www.multitronic.fi/apple/en/products/2166790/apple-watch-nikeseries-3-gps42mm-space-gray-aluminum-case-with-anthracite-black-nike-sport-band
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: ELEKTRONIK Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.