Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Säljes välhållen Gilera SMT 2010

1 200 €
En välhållen Gilera SMT moped från 2010 säljes som obehövlig.
Mopeden har varit i samma familjs ägo sedan ny. först hade jag den och sen mitt yngre syskon.
Mopeden har fungerat bra så länge vi haft den. Den har blivit servad 2 ggr på märkesverkstad vid 1000km och 6000km. Hittade tyvärr inte kvitton på detta fast dom borde finnas nånstans.
Mopeden är medkörd cirka 7800km i dagsläget.
Detta är ingen moped som vanvårdats genom att försöka stuntta och dylikt. Dock ser man nog att mopeden är använd genom att färgen på vissa ställen lite bleknat och avloppet är smått rostigt.
Mopeden har varit omkull en gång vilket lett till att kopplingsspaken är av en bit och styret lite mer böjt åt ena sidan. Detta har dock varit såhär de senast 1500 kilometrarna så inget som stör direkt.
Så ifall du söker en bra och välfungerande moped åt dig eller din tonårig så är detta ett tämligen bra alternativ som passar bra för både längre och kortare mopedister med tanke på mopedens storlek.
Årsmodell: 2010 Km: 7800
Märke: Gilera Modell: SMT
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Mopeder Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.