Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

EGNHEMSHUS 4R + KÖK + KÄLLARVÅNING, VERKSTAD, LARVVÄGEN 612, VÖRÅ

129 000 €
Egnahemshus med stora ekonomibyggnader och varm verkstad.Egnahemshuset är byggt 1965. Bostadsytan i bostadsvåningen är 117 m² och källarens våningsyta är 108 m².
Huset har 4 rum + kök i bostadsvåningen. Mot väster finns en terrass.

I källarvåningen finns bastuavdelning, garage pannrum och förråd. Uppvärmningen sker med oljeeldning.

Huset har elanslutning och kommunal vattenanslutning. Avloppssystemet är eget system. Fiberanslutning finns för snabb dataförbindelse.

Huset är byggt på gjuten källargrund. Väggarna har tilläggsisolerats, fasaden är av träpanel och taket är av plåt. Fönster och dörrar har bytts ut. Utvändigt är huset i bra skick medan det invändigt är det i behov av renovering.

Konditionsgranskning kommer att utföras före köp.

I affären ingår ekonomibyggnader totalt ca 700 m² varav ca 300 m² är maskinhallar med högre takhöjd och därtill en uppvärmd verkstad på 55 m ². Ekonomibyggnaden ger stora möjligheter till t.ex. djurhållning, verkstad eller annan verksamhet. Ekonomibyggnaderna är byggda 1965 och 1985.

Läget är utmärkt med endast 20 minuters avstånd med bil till Vasa och 5 minuters avstånd till Vörå centrum.

Arealen på tomten är ca 9800 m² av fastigheten 946-412-4-114 och 946-412-4-72.

Priset för hus, ekonomibyggnader och tomt är 129.000 €.

Visning enligt överenskommelse.

Lagstadgat energicertifikat saknas
Annonsör: Kustens Fastighetsförmedling Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Gårdar Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi
 Annonsörens alla annonser (12)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.