Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Maxad d-ponny sto

Hej! Jag har funderat en längre tid på försäljning av mitt d-ponny sto, då tiden inte alltid räckt till. Dock har jag svårt att ändå besluta mig för att sälja då jag är så fäst vid henne! Därför har jag nu tänkt kolla runt om det finns någon som skulle vilja hyra henne som sin egen för en tid. Jag kan även tänka mig att hjälpa till med skötsel samt ridning om det önskas. Tanken är att hon kunde stå kvar i det stall hon nu står i. Ett mindre privat stall i Jakobstad, ridplan och fina terrängvägar finns.

Min ponny är mycket duktig i dressyr bara man som ryttare kan begära det. Känslig och lyhörd med mycket arbetsvilja. Behöver få vara igång regelbundet men tycker också om att mysa i stallet och bli ompysslad!

Du som ryttare bör vara en vuxen duktig och rutinerad ryttare då jag gärna ser att hon fortsätter att ridas korrekt regelbundet. Även kunna se till att alla hennes behov och skötsel blir gjort.

Detta kan även vara en fin chans för någon som letar en träningskompis och vill åka på lektioner för tränare etc.

Ta gärna kontakt via mail om det låter intressant så kan jag berätta mera! 😊

Annonsör: . Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.