Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

iPad Air 2, 16GB, guld

160 €
En begagnad iPad Air 2 i bra skick.
Surfplattan har ett installerat skärmskydd och i priset ingår ett blått och mjukt skyddande bakskal. Detta skal är lätt och gör det bekvämt att hålla i surfplattan och ger bättre grepp.
Originallåda, putsduk samt originalladdare ingår.

Behöver du tilläggsutrustning?
**Bordsstativ med justerbar arm enligt behov.
**Bordsställning, låsbart.
**Bluetooth högtalare.
**Skapa eget moln i ditt eget nätverk med Kanex meDrive. Finns också en extern hårddisk till salu för ändamålet. Detta är till för om du har mycket data som inte ryms på surfplattan.

Tilläggsutrustningen säljs billigt om man köper de tillsammans med surfplattan. Kom ihåg att fråga efter det som du är i behov av eftersom du då får det billigt.

Priset på surfplattan med de saker som ingår: 160 euro
Annonsör: Andreas Kanto Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Datorer & tillbehör Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (13)
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.