Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

1h+avokeittiö,kerrostalo,675 /kk,34,5 m² valmistuu 31.1.2020

675 €
En etta för uthyrning i Vasa centrum kommer att vara faädig i början av 2020. Huset ligger I närheten av Vasa Central Hospital, simhallen och utmärkt utomhusterräng, och naturligtvis havet och stränderna. Väl utformade bostadshus tack vare god design Aitoaho & Viljanen och kvalitetsutrustning. Projektet byggs av Peab Oy. Flyttning möjlig 1/2020 preliminär tidtabell Lägenheten har även en tvättmaskin och torktumlare installerad. Om du flyttar till Vasa för att studera eller om du jobbar på Vasa Centralsjukhuset är det bra och trivsam plats att bo.
Annonsör: Jouni Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.