Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

SÅLD!

Helt egen holme, sommarstugor och bastu

170 000 €
VITFÅGELSKÄRSKUBBEN, KANTLAX, NYKARLEBY
Denna vackra ö finns i havsbandet i Monåfjärden. Fastigheten omfattar hela holmen Kubbon med vackra stränder i alla väderstreck. Mot öster finns en skyddad båthamn i sundet till Vitfågelskär och mot väster är det fri havsutsikt.
En mycket vacker holme som kan ägas helt ensam. Holmens areal är 2,2 ha.
På fastigheten finns 4 byggnader. En äldre sommarstuga på ca 15 m² intill sommarstugan finns en gäststuga på ca 25 m² med två separata bostäder.
Bastun är en bastant byggnad, byggd av för hand timrad stock. Bastun är 30 m² varav gästrummet är 18 m². Som förrådsbyggnad finns en bod.
Unik möjlighet att bli ägare till denna natursköna ö!
Fastighet: Kubbon 893-414-7-42
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Mera info: http://www.kff.fi/index.php?pageid=1
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.